Over Ons

mieke

Mijn naam is Mieke en ik heb vroeger altijd last gehad van overgewicht. Nu ik meer dan 30 kilo af ben gevallen, mag ik mijzelf nu wel soort van afval expert noemen!(haha) Daarom ben ik deze website gestart waar ik met toewijding en passie mensen probeer te adviseren op het gebied van afslanken en afvallen. Met een kritische bril probeer ik je een duidelijk beeld van de afvalbranche voor te schotelen.

Zoals je misschien zelf al weet is afvallen ontzettend lastig en dat heeft met verschillende feiten te maken. Om goed af te kunnen vallen moet je jouw leven volledig opnieuw indelen met gezond eten, genoeg eten en vooral sporten. Een gezonde balans is daarom ontzettend belangrijk en ik ga je daarbij een beetje helpen.

Sinds dat ik meer dan 30 kilo af ben gevallen heb ik een gezonde obsessie voor gezond eten en een gezond leven ontwikkeld. Waar ik vroeger met een zak chips op de bank zat tv te kijken, besteedt ik nu mijn avonduren in de sportschool en buiten sporten. Op mijn blog bespreek ik waarheden en onwaarheden die je vindt in de gezonde wereld van afvallen en wat ik vooral belangrijk vindt bij het afvallen.